Wegenwerken april 2016

Alweer even geleden maar met een aantal foto’s bent u weer helemaal mee waar we gewerkt hebben, zullen werken en aan het werk zijn…

Vernieuwde voetpaden in:

Nieuwe wegen:

Riolerings- en wegenis werken aan de gang in:

… en dorpskernvernieuwing in Bodegem:

Dit bericht werd geplaatst in Gemeente(raad) Dilbeek. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wegenwerken april 2016

 1. Rita Beghin zegt:

  Komen er nergens fietspaden?????

  • stijnq zegt:

   Jawel, maar die projecten nemen meer tijd in beslag naar uitvoering toe. Gaat doorgaans gepaard met volledige heraanleg van de (slechte en te brede) wegen, nieuwe nutsvoorzieningen (bvb verplaatsen verlichtingspalen), onteigeningen enz… Eind dit jaar starten we vermoedelijk met fietspaden op de Doylijkstraat, vervolgens Ijsbergstraat en Jan De Trochstraat. Dansaertlaan en Bodegem/Ternatstraat zijn ook in volle voorbereiding. Intussen hebben we er al gelegd in de Gossetlaan, de Roomstraat, de Rollestraat en een deel van de IJsbergstraat en de Bodegemstraat.

  • stijnq zegt:

   Een overzicht vind je trouwens op deze site: https://stijnq.com/wegenwerken-2013-2019/. De rode lijntjes worden de nieuwe fietspaden.

   • Rita Béghin zegt:

    Bedankt voor het snelle antwoord. Goede moed verder! Rita B.

 2. Janick zegt:

  Het is nog nooit zo rustig geweest in Dilbeek Centrum . Van Kattebroek tot D’arconati. Beter de weg via Kattebroekstraat naar de autostrade voor altijd afsluiten of indien dit niet kan eenrichtingsverkeer naar de autostrade toe.

  Graag de mening Vd gemeente ?

 3. Marc muylaert zegt:

  Als inwoner van Martens Bodegem wil ik jullie feliciteren met de fraaie aanleg van het gemeenteplein . Aansluitend aan dit mooie plein hebben we dan de Molenstraat; als bewoner moet ik vaststellen dat deze straat ter hoogte van de huisnummers 1 tot 10 reeds jaren in een erbarmelijke toestand verkeer ; de betonplaten zijn op meerdere plaatsen gescheurd en in enkele platen komen zelfs de kiezels los, dit geeft heel wat geluids- en trilligsoverlast.
  Wat gaan jullie hieraan doen?
  PS In onze buurgemeente Ternat worden beschadigde betonplaten constant vervangen.
  Bedankt voor uw antwoord.

  • stijnq zegt:

   Beste

   Gebroken en gebarsten betonplaten vervangen we eveneens. Ik zal vragen te laten nakijken dewelke aan vervanging toe zijn.

   Mvg
   Stijn Quaghebeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s