Concrete oplossingen voor tastbare problemen

Veel partijen schermen met algemeenheden als men ze vraagt waar ze de komende 6 jaar met de gemeente naar toe willen. Als er dan vragen komen naar concrete zaken, blijft men meestal steken. Toegegeven: de boodschap moet kernachtig zijn en we bezondigen ons hier ook aan maar toch willen we met N-VA hier het verschil maken. Twee voorbeelden: ons programma bevat steeds een analyse, een korte visie maar deze worden steevast gevolgd door concrete actiepunten. Die oefening leverde ons meer dan 250 actiepunten op. Een mooie basis om onmiddellijk mee van start te gaan…

Een ander voorbeeld: gisteren lanceerden we ons ‘witboek veilig verkeer Dilbeek’. Na een bevraging via de website http://www.veiligverkeerdilbeek.be verzamelden we bijna 70 concrete problemen waar bijna 4.000 keer werd voor gestemd. Ons witboek bevat voor elke casus een aanzet tot oplossing. Niet alles is onmiddellijk op te lossen uiteraard, maar we geven op z’n minst onze visie op de zaken.

Het denkwerk zit er wat ons betreft dus op, nu nog durven beslissen en dan daadwerkelijk doen! Wij zijn er klaar voor!

Programma: https://dilbeek.n-va.be/verkiezingen2012/programma
Witboek veilig verkeer: https://dilbeek.n-va.be/files/afdeling/generated/dossier/witboek_vvh_dilbeek.pdf

Dit bericht werd geplaatst in N-VA Dilbeek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s