(Ver)nieuw(d)e parkings in Groot-Bijgaarden, Kapelle en Sint-Anna-Pede

De gemeente Dilbeek heeft de plannen klaar voor de (her)aanleg van nieuwe parkings. Voor alle parkings worden dezelfde inrichtingsprincipes gehanteerd. De rijweg wordt in asfalt of beton voorzien, de parkeerplaatsen worden met grasdallen aangelegd, net zoals de parking aan het Dorpsplein in Bodegem of het Stationsplein aan het station van Bodegem.

  • In Groot-Bijgaarden wordt de parking aan de Bosstraat volledig vernieuwd. In totaal zullen 79 netjes afgebakende plaatsen voorzien worden. Gedaan dus met de putten en bulten. De werken zijn nagenoeg aanbesteed en zouden in de vakantieperiode starten. De gedetailleerde plannen van de toekomstige parking vindt u via deze link: Plannen parking BosstraatPlannen Bosstraat

 

  • In Sint-Ulriks-Kapelle wordt er eindelijk werk gemaakt van genoeg parkeercapaciteit voor voetbalploeg BOKA United en de bezoekers van Kasteel La Motte. In totaal worden 90 plaatsen voorzien. De werken starten in het najaar. De gedetailleerde plannen zijn raadpleegbaar via deze link: Plannen parking Lumbeekstraatparking-lumbeekstraat.jpeg

 

  • Tot slot wordt de parking op de hoek van de Plankenstraat en de Herdebeekstraat in een nieuw kleedje gestoken. Door de parkeerplaatsen goed af te bakenen en 1 in/uitrit te voorzien, zullen 17 wagens zich er kunnen parkeren. Er worden eveneens fietsenstallingen voorzien aan de Plankenstraat. Ook hier starten de werken in het najaar. Gedetailleerde plannen: Plannen parking Sint-AnnaPlannen Sint-Anna
Dit bericht werd geplaatst in Gemeente(raad) Dilbeek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s